SALUS Controls er en teknologiledende leverandør af energikontrolløsninger, der primært fokuserer på europæiske professionelle markeder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og partnere for at forstå kompleksiteten af ​​hvert marked, hvor vi opererer, for at være i stand til at udvikle innovative og omkostningseffektive produkter, der er intuitive at bruge, hurtige at installere og nemme at vedligeholde.

SALUS Controls er medlem af The Computime Group Ltd, Hongkong, der er anerkendt for dets elektroniske kontrolteknologier, og dets kapacitet indenfor forskning og design og produktionsservices. Det opererer indenfor en unik niche inden for apparater, opvarmning, klimaanlæg, intelligente energi- og bygningsautomatiseringssektorer, og har betjent kunder på kommercielle, industrielle og forbrugermarkeder i hele Asien, Nordamerika og Europa siden 1974.

SALUS Controls bygger solide partnerskaber og leverer pålidelige løsninger, for at sikre vores kunders succes. Vi har en præstationskultur, der søger at foregribe vores kunders krav med hurtighed og fleksibilitet. Vigtigst er, at vi tilbyder vores kunder hurtig service og exceptionel faglig support.