Jos käytät tämän tietosuojaselosteen lukemiseen puhelinta, pidä puhelinta vaaka-asennossa.

Johdanto ja Soveltamisala

Tämä tietosuojaseloste käsittelee sitä, miten SALUS Nordic A/S ja saman konsernin muut yhtiöt (yhteisesti ”SALUS” ja ”me”) käsittelevät henkilötietojasi ja niitä tietosuojaan liittyviä oikeuksia ja valintoja, joita sinulla on käytössäsi.

Tämä tietosuojaseloste kattaa verkkosivustojemme käyttäjät, myynti- ja markkinointitapahtumiemme vierailijat, liikekumppanimme, joiden henkilötietoja käsittelemme, ja yritykset, joille lähetämme markkinointi- tai myynninedistämismateriaalia, mukaan lukien kauppiaat, jälleenmyyjät, asentajat ja muut yrittäjät ja henkilöt, joita mainitut tahot työllistävät (jäljempänä yhteisesti ”asiakas” tai ”sinä”).

Henkilötiedot ja henkilökohtainen tieto viittaa kaikkeen tietoon, josta on mahdollista tunnistaa yksittäinen henkilö. Tämä sisältää kaiken tiedon, ominaisuudet ja toiminnot, jotka liittyvät tunnistettavaan henkilöön, tai jotka voidaan koostaa tunnistamaan henkilö. Kaikkia henkilötietoja, joita toimitat meille Sovellustemme tai Laitteidemme kautta, käsitellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Kun annat henkilötietoja niin muista, että sinun on varmistettava, että ilmoitat kyseisille henkilöille ennen heidän tietojensa jakamista, ja esität tämän Tietosuojailmoituksen selittäen, että heidän henkilötietojaan käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti, ja että saat heidän suostumuksensa tarpeellisilta osin. Hyväksymällä Tietosuojailmoituksemme vahvistat, että täytät tämän vaatimuksen.

Tilinomistajien on oltava 18 vuotta täyttäneitä. Laitteitamme ja Sovelluksiamme ei ole tarkoitettu tai suunnattu alle 18-vuotiaille henkilöille. SALUS ei tietoisesti kerää, käytä tai julkaise henkilötietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta.

Rekisterinpitäjä ja Tietosuojavastaava

SALUS Nordic A/S on rekisteröity Tanskassa ja toimiston osoite on Rønhøjvej 12, 8300 Odder. Konsernin muita yrityksiä Euroopassa ovat:

  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa rekisteröity SALUS Controls Plc, joka on SALUKSEN päätoimipaikka
  • Saksassa rekisteröity SALUS Controls GmbH
  • Romaniassa rekisteröity SALUS Controls Romania S.R.L.

Euroopan unionin (”EU”) yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) mukaisesti aina kun annat henkilötietojasi suoraan SALUS Nordic A/S:lle esimerkiksi asioidessasi Tanskan myynti- tai tukihenkilöstön kanssa, SALUS Nordic A/S on annettujen henkilötietojen käsittelyä suorittava rekisterinpitäjä.

Tanskankielisen, ruotsinkielisen, suomenkielisen ja norjankielisen verkkosivuston kautta käsiteltyjen henkilötietojen suhteen SALUS Nordic A/S ja SALUS Controls Plc ovat yhteisrekisterinpitäjiä.

SALUS on nimittänyt Konsernin Tietosuojavastaavan (Data Protection Officer, DPO), johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää henkilötietokäytännöistämme ja menettelytavoista. DPO:hon voidaan ottaa yhteyttä sähköpostilla: dataprotection@salus-tech.com, tai postitse:

Tietosuojavastaava
SALUS Controls
PO Box 962
Haywards Heath
RH16 9PX
United Kingdom

Mitä me keräämme ja miten me käytämme Henkilötietojasi

SALUS kerää ja käsittelee tietojasi, kun meillä on siihen yksi tai useampi näistä syistä:

  • Täyttääksemme sopimuksen, joka meillä on kanssasi (Sopimus)
  • Kun se on lain mukainen velvollisuutemme (Laki)
  • Kun se on meidän oikeutettu etumme (Oikeutettu etu)
  • Kun annat suostumuksesi (Suostumus)

Alla oleva taulukko kuvaa ne henkilötiedot, joita SALUS kerää Sovellustemme ja Laitteittemme käyttäjiltä, miten käytämme sellaisia henkilötietoja, ja syyn tai tarkoituksen, jonka perusteella teemme niin.

Henkilötietojen tai rekisterin tyyppi Käyttötarkoitus ja käyttö
Työyhteystiedot

Henkilön työyhteystiedot tai yrityksen tiedot, joihin sisältyvät:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • yrityksen nimi ja tehtävänimike
  • työosoite tai kotiosoite
  • alue / paikkakunta / maa
  • pankkitilin tiedot.

Keräämme nämä tiedot esimerkiksi, kun

  • luot tilin
  • täytät luottohakemuksen
  • teet tilauksen
  • osallistut tapahtumiimme ja täytät lomakkeen tai skannaamme nimikylttisi
  • tilaat uutiskirjeemme tai markkinointitiedotteemme
  • rekisteröit Installer Club -tilin.

Saamme työhön liittyvät yhteystietosi myös, kun yrityksesi antaa ne meille (jos edustat yritystäsi), julkisten lähteiden kautta (esim. yrityksen verkkosivusto) tai kun olemme ostaneet tiedot sähköpostimarkkinointiyritykseltä.

Käsittelyn perusteet: SOPIMUS / OIKEUTETTU ETU

Toimimme sopimuksen mukaisesti, kun ostat meiltä tuotteita tai palveluita.   Tämä pätee vain kun olet henkilökohtaisesti asiakkaana.

Käytämme näitä tietoja myös oikeutettuun etuun perustuen tavanomaisessa liiketoiminnassamme, kuten seuraavien toimintojen yhteydessä:

  • yritystilin avaaminen
  • luottotarkistuksen suorittaminen
  • yritysasiakkaidemme palveleminen
  • laskujen ja tavaroiden lähettäminen
  • myynti ja markkinointi
  • liiketoimintamahdollisuuksien toteuttaminen
  • markkinointitiedotteiden lähettäminen kertoaksemme asiakkaillemme Installer Club -jäsenten eduista, tuotteistamme, uusista palveluista, tarjouksista, tapahtumista ja palveluista.

Lisätietoja omien valintojen päivittämisestä on jäljempänä kohdassa ”Yhteydenottovalintasi”.

 

Teknisen tuen tiedot

Henkilötiedot, jotka kerätään, kun lähetät viestin verkkosivuston kautta, pyydät teknistä tukea puhelimitse tai esität kysymyksen Live chatin tai sosiaalisen median kautta:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • Laitteen tiedot ja laitteen tunnus
  • Sosiaalisen median tunnus (nimi).

Pidämme myös rekisteriä kaikista sinulta tulleista kommenteista, palautteista, mielipiteistä, kysymyksistä tai valituksista.

Käsittelyn perusteet: SOPIMUS / OIKEUTETTU ETU

Toimimme sopimuksen mukaisesti, kun tarjoamme sinulle teknistä tukea.   Tämä pätee vain kun olet henkilökohtaisesti asiakkaana.

Käytämme näitä tietoja myös oikeutettuun etuun perustuen, jotta voimme

·     varmistaa henkilöllisyytesi ja viestiä kanssasi teknisen tuen antamiseksi sekä auttaa sinua tuotteidemme asennuksessa ja käyttöönotossa

  • hallinnoida tai hallita tuotteitamme etänä
  • päivittää ja hyväksyä tili- tai rekisteröintitiedot
  • kirjata, tutkia ja ratkaista ongelma- tai virhetilanteita
  • käsitellä valituksia ja reklamaatioita ja suorittaa hyvityksen tai korvata tuotteen uudella
  • järjestää asiantuntijan vierailun kohteessa
  • antaa neuvoja, ohjeita tai ratkaisuja, jotka toteutat itse
  • lähettää sinulle lisätietoja, käyttöohjeita tai asennusohjeita
  • pyytää palautetta kyselyn muodossa tutkimustarkoituksiin (sinun ei tarvitse kuitenkaan vastata niihin)
  • tukea tarkastuksia ja täyttää palvelustandardimme, parantaa saamaasi palvelua ja järjestää koulutusta
  • tutkia mahdolliset ehtojemme rikkomukset.

 

Takuutiedot

Henkilötiedot, jotka annat verkossa, postitse lähetetyssä lomakkeessa tai puhelimitse, kun rekisteröit tuotetta takuupalveluumme:

  • etu- ja sukunimi
  • Osoite
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • Asennuspäivä ja toimittaja
  • Laitteen tiedot ja/tai laitteen tunnus
Käsittelyn perusteet: SOPIMUS / OIKEUTETTU ETU

Toimimme sopimuksen mukaisesti, kun tarjoamme sinulle takuupalvelua.   Tämä pätee vain kun olet henkilökohtaisesti asiakkaana.

Käytämme näitä tietoja myös oikeutettuun etuun perustuen, jotta voimme

  • rekisteröidä ja ylläpitää ostamiesi tai asentamiesi SALUS-tuotteiden tarjoaman takuupalvelun
  • olla yhteydessä sinuun takuuseen liittyvissä asioissa
  • kirjata ja ratkaista ongelma- tai virhetilanteita, käsitellä valituksia ja reklamaatioita ja suorittaa hyvityksen tai korvata tuotteen uudella.
Kyselytiedot

Tiedot nimellä varustetuista palautekyselyistä, joihin vastaat:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Henkilökohtaiset mielipiteet, näkökulmat, kommentit ja palautteet.

Käsittelyn perusteet: OIKEUTETTU ETU

Käytämme näitä tietoja oikeutettuun etuun perustuen markkinoiden, asiakkaiden, tuotteiden ja palveluiden arvioimiseen ja analysoimiseen. Voimme käyttää kyselyssä antamiasi tietoja siihen, että otamme sinuun yhteyden ja pyydämme lisätietoja antamistasi kommenteista tai vastaamme kysymyksiisi.

Kilpailuun osallistuminen

Järjestämiimme kilpailuihin liittyvät tiedot:

  • etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • Osoite
  • puhelinnumero
Käsittelyn perusteet: SOPIMUS / OIKEUTETTU ETU

Toimimme sopimuksen mukaisesti, kun osallistut kilpailuun.

Käytämme näitä tietoja myös oikeutettuun etuun perustuen, jotta voimme

  • toteuttaa ja täyttää kilpailun vaatimukset kuten voittajan valinta ja voittajalle ilmoittaminen
  • ottaa yhteyttä asiakkaisiin pyytääksemme lisätietoja heidän antamastaan kilpailua koskevasta palautteesta tai vastataksemme kysymyksiin
  • markkinointitiedotteiden lähettäminen kertoaksemme asiakkaillemme Installer Club -jäsenten eduista, tuotteistamme, uusista palveluista, tarjouksista, tapahtumista ja palveluista.
VERKKOSIVUSTO – Automaattisesti kerättävät tiedot

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavia tietoja automaattisesti laitteestasi:

  • IP-osoite, laitetyyppi, yksilöllinen laitteen tunnus, selaintyyppi ja muut tekniset tiedot
  • tietoa siitä, miten laitteellasi on käytetty verkkosivustoamme mukaan lukien vieraillut sivut ja käytetyt linkit.

IP-osoite voi ilmaista sijainnin, mutta vain paikkakunnan, alueen tai maan tarkkuudella.

 

Käsittelyn perusteet: OIKEUTETTU ETU

Käytämme näitä tietoja oikeutettuun etuun perustuen, jotta voimme

  • räätälöidä verkkosivustomme vierailijoita varten (esim. maantieteellisen sijainnin perusteella)
  • pitää verkkosivustomme toimintakunnossa esim. kuormitusta tasapainottamalla
  • ymmärtää sivustomme käyttäjiä paremmin sen perusteella, mistä he ovat kotoisin ja millainen sisältö heitä kiinnostaa
  • mahdollistaa verkkosivustomme toiminnan perustoimintojen avulla, joita ovat esimerkiksi sivujen välinen navigointi, pääsy sivuston suojatulle alueelle ja live chat -toiminto.

Käsittelyn perusteet: SUOSTUMUS

Pyydämme sinulta suostumuksen tietojen käsittelyyn sellaisten evästeiden avulla, jotka luokitellaan valinnaisiksi tai markkinointiin liittyviksi. Ne eivät ole välttämättömiä verkkosivuston toiminnan ja käytön kannalta eivätkä ne kerää anonyymiä tietoa.

Lisätietoja evästeasetusten muuttamisesta on jäljempänä kohdassa ”Evästeet”.

SÄHKÖPOSTIVIESTINTÄ – Automaattisesti kerättävät tiedot

Kun lähetämme sinulle markkinointisähköposteja, keräämme samalla automaattisesti seuraavia tietoja:

  • tietoja siitä, miten yksilö on reagoinut lähettämiimme sähköposteihin, sekä näiden toimintojen aika ja päivämäärä
  • laitetyyppi ja IP-osoite, kun sähköposti avataan tai sähköpostissa olevaa linkkiä käytetään.
  • IP-osoite voi ilmaista sijainnin, mutta vain paikkakunnan, alueen tai maan tarkkuudella.
Käsittelyn perusteet: OIKEUTETTU ETU

Käytämme näitä tietoja oikeutettuun etuun perustuen, jotta voimme

  • ymmärtää, miten yksilöt reagoivat sähköpostiin
  • tarkistaa, onko sähköpostiviestit luettu
  • tunnistaa virheelliset sähköpostiosoitteet
  • parantaa sähköpostiviestien jakelua ja suodattamista ja auttaa parantamaan sähköpostipalveluamme
  • tarkistaa, käytetäänkö sähköpostiviestissä olevia vaihtoehtoja tai linkkejä
  • arvioida sähköpostikampanjan menestystä
  • parantaa tulevien sähköpostikampanjoiden ulkonäköä ja sisällön räätälöintiä
  • paremmin räätälöidä sisältöä tilaajillemme eri alueilla ja aikavyöhykkeillä.

 

Lisätietoja markkinointisähköposteihin liittyvien asetusten muuttamisesta on kohdassa ”Muu seurantateknologia”.

 

Evästeet

Muu seurantateknologia

Käytämme sähköposteissamme jäljitteitä. Jäljitteet ovat avoimen seurannan alalle tyypillisiä työkaluja, jotka antavat yleiskuvan sähköpostin vastaanottajan aktiivisuudesta. Tämä tarkoittaa, että kun saat meiltä sähköpostin ja käytät siinä olevaa sisältöä, jäljitteet seuraavat tiettyjä toimintoja, kuten toimitettiinko sähköposti perille ja avattiinko se. Jäljite toimii sähköpostin alaosaan upotetun pienen näkymättömän grafiikan avulla. Kun sähköposti avataan ja kuvien näyttö on sallittu, grafiikka latautuu sähköpostipalvelumme toimittajan palvelimelta ja viesti rekisteröityy avatuksi.

Markkinointiviesteissämme olevia linkkejä seurataan myös, jotta tiedämme kunkin vastaanottajan linkkien käytön. Jos käytät linkkiä, seurantatiedot ohjaavat sinut sähköpostipalvelumme tarjoajan palvelimen kautta haluttuun verkko-osoitteeseen ja linkin käyttö kirjautuu.

Avoin seuranta ei toimi vain tekstiä sisältävissä sähköposteissa tai jos olet estänyt kuvien lataamisen sähköposteille. Voit sallia tai estää sähköpostiseurannan käyttämällä lähettämissämme markkinointisähköposteissa olevaa Asetukset-linkkiä.

Linkit

Sivustomme voi silloin tällöin sisältää linkkejä sivustoille tai sivustoilta, jotka ovat kumppaniverkostomme, mainostajien, yhteistyökumppaneiden ja muiden yritysten tai sosiaalisen median sivustoja. Jos siirryt linkin kautta tällaiselle sivustolle, huomaa, että näillä sivustoilla on omat tietosuojaselosteensa ja -käytäntönsä ja että me emme ole vastuussa niillä julkaistuista tietosuojaselosteista tai -käytännöistä. Lue sovellettavat tietosuojaselosteet tai -käytännöt ennen henkilötietojen antamista näille verkkosivustoille.

Henkilötietojen jakaminen ja käsittelypaikat

SALUS jakaa henkilötietoja muille vain, kun olemme lain mukaisesti oikeutettuja tekemään niin.

SALUS on osa maailmanlaajuista yritystä, jolla on Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa tytär- ja osakkuusyhtiöitä, jotka tukevat meitä kehittämään, suunnittelemaan ja myymään Laitteitamme ja Sovelluksiamme, ja antavat teknistä tukea käyttäjille. Käytämme kolmansien osapuolien tietojen käsittelijöitä henkilötietojen käsittelyssä auttamaan meitä tarjoamaan ja tukemaan tuotteitamme ja palveluitamme. Jotkin kolmannen osapuolen tietojen käsittelijät toimivat eri maassa tai ovat osa kansainvälistä organisaatiota.

Tämän seurauksena tietoja voidaan siirtää, säilyttää ja käyttää niiden maiden ulkopuolella, jossa me ja tietojen käsittelijämme sijaitsevat.  Tämä sisältää Euroopan unionin (“EU”) ulkopuoliset maat. Joidenkin maiden lait eivät ehkä anna yhtä kattavaa lainsäädännöllistä suojaa henkilötiedoillesi kuin EU.

SALUS ryhtyy toimiin varmistaakseen, että kaikilla henkilötiedoilla on riittävä suoja, ja että henkilötietojen siirto EU:n ulkopuolelle tapahtuu lain mukaisesti.  Kun siirrämme henkilötietoja EU:n ulkopuolelle maahan, jonka Euroopan komissio ei ole määritellyt antavan riittävän suojan henkilötiedoille, siirrot tapahtuvat sellaisen, asianmukaisen viitekehyksen puitteissa, joka suojaa kaikkien EU-kansalaisten perusoikeuksia Atlantin ylittävissä siirroissa, kuten EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield -sopimus, tai Euroopan komission hyväksymät standardisopimuslausekkeet. Jos haluat lisätietoja siirtomekanismistamme, ole hyvä ja ota yhteyttä kohdassa “Rekisterinpitäjä ja Tietosuojavastaava” mainittujen yhteystietojen avulla

Hallussamme pitämämme henkilötiedot voidaan siirtää seuraavantyyppisille kolmansille osapuolille ja tietojen käsittelijöille:

  • Saman yrityskonsernin sisar- ja tytäryhtiöt: hallinnollisessa ja toiminnallisessa tarkoituksessa (esim. Computime Limited, SALUS Controls Plc, SALUS Controls GmbH, SALUS Controls Romania S.R.L, SALUS North America, Inc) verkkosivustojemme kehittämiseen ja hallintaan, sopimuksen noudattamiseen tai tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseen;
  • Kolmansien osapuolien IoT-pilvipalvelujen tarjoajat: esineiden internet (Internet of Things, “IoT”) ja internet-yhteyspalvelujen tarjoamiseksi, pilvipohjaisten ratkaisujen tarjoamiseksi, sisältäen infrastruktuurin, palvelut ja ohjelmiston; diagnostiikan tekemiseksi ja vakaan Sovellustemme ja yhdistettyjen Laitteiden toiminnan tukemiseksi; turvavarmuuskopioiden ja järjestelmän käytettävyyspalvelujen tarjoamiseksi, sekä tukemaan ongelmien hallintaa niiden ratkaisemiseksi;
  • Asentajat ja huoltoinsinöörit: tapaamisten varaamiseen kanssasi ja tarjoamaan asennus- ja Laitteiden ylläpitopalvelua sekä kaikkea muuta paikan päällä tapahtuvaa tukea;
  • Muut palveluntarjoajat, tietojenkäsittelykoneet ja neuvonantajat: kuten tietotekniikkajärjestelmiämme tukevat ja pilvipalveluiden ylläpitäjät, auttavat kehittämään ja testaamaan sovelluksiamme, suorittamaan maksuja, viestimään asiakkaitamme, tarjota markkinatutkimus- tai markkinointipalveluja, antaa meille oikeudellisia neuvoja ja yleensä auttaa meitä tarjoamaan palveluitamme sinulle;
  • Osapuolet, jotka ovat mukana yritystapahtumissa: osana ostoja, yhdistymisiä tai siirtoja, tai vararikon tapauksessa; ja
  • Muut osapuolet: kaikille toimivaltaisille lainvalvontaelimille, sääntelyvirastoille tai valtionhallinnon virastoille, tuomioistuimille tai muille kolmansille osapuolille, kun uskomme, että tietojen luovuttaminen on tarpeellista (i) lainsäädännön noudattamiseksi tai hallinnon tai sääntelyviranomaisen avustamiseksi, (ii) palveluitamme säätelevien käytäntöjen noudattamisen vahvistamiseksi tai toimeenpanemiseksi, (iii) laillisten oikeuksiemme käyttämisen, vahvistamisen tai puolustamisen vuoksi, (iv) sinun tai jonkun muun henkilön tärkeiden etujen suojaamiseksi tai (v) kenelle tahansa muulle henkilölle, jos sinulta on saatu siihen suostumus.

Henkilötietojen turvallisuus

SALUS on sitoutunut pitämään henkilötiedot suojattuina. Pyrimme käyttämään sopivia suojausmenettelyjä, niin teknisiä, hallinnollisia kuin fyysisiäkin toimenpiteitä, jotka on tarkoitettu suojamaan henkilötietojesi yksityisyyttä ja turvallisuutta.

SALUS myös minimoi riskit oikeuksillesi ja vapauksillesi rajoittamalla pääsyn henkilötietoihin vain niille, joilla on liiketoimintatarve, ja olemalla keräämättä tai tallentamatta Sovellustemme ja Laitteittemme kautta erityistyyppisiä tietoja sinusta. Edellytämme, että kolmansien osapuolien tietojen käsittelijät suojaavat henkilötiedot ja käyttävät niitä vain meidän määrittelemiimme tarkoituksiin.

Tietojen välittäminen internetissä ei valitettavasti ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilötietosi, emme voi taata niiden tietojen turvallisuutta, jotka lähetetään Sovelluksistamme tai Laitteiltamme tai Sovelluksillemme ja Laitteillemme, ja kaikki lähetykset tapahtuvat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, noudatamme tarkkoja toimia ja käytämme turvaominaisuuksia estääksemme tietojen luvattoman käytön.

Henkilötietojen säilyttäminen

SALUS säilyttää henkilötietosi niin kauan, kuin niitä tarvitaan kuvaamiimme tarkoituksiin. Nämä jaksot vaihtelevat riippuen tiedon luonteesta ja tapahtumistasi meidän kanssamme, kuten vaaditaan oikeutetuista liiketoimintasyistä, ja miten lait, asetukset sekä oikeustoimi-, kirjanpito- ja raportointivelvollisuudet sallivat tai vaativat. Kun henkilötietosi eivät enää ole välttämättömiä, ryhdymme kohtuullisiin toimiin tietojesi tuhoamiseen turvallisesti tai niiden tekemiseen pysyvästi tunnistamattomaksi.

Tietosuojaoikeutesi

GDPR ja muiden maiden yksityisyyden suojan lainsäädäntö antavat tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai jos haluat käyttää jotakin oikeuksistasi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä kohdassa “Rekisterinpitäjä ja Tietosuojavastaava” mainituilla yhteystiedoilla.

Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus:

  • käyttää, katselmoida ja/tai päivittää henkilötietojasi;
  • rajoittaa ja/tai vastustaa henkilötietojesi käyttöä;
  • peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttöömme milloin tahansa, kun käsittelemme henkilötietojasi suostumuksen perusteella, esimerkiksi peruuttamalla suostumuksesi markkinointiviestien vastaanottamiseen;
  • pyytää henkilötietojesi poistoa, tiettyjen ehtojen alaisena, esimerkiksi kun käsittely ei noudata sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä;
  • milloin teknisesti mahdollista, pyytää henkilötietojasi luovutettavaksi tai lähetettäväksi suoraan toiselle rekisterinpitäjälle (oikeus siirrettävyyteen); ja
  • pyytää kopiota henkilötiedoista, joita meillä on sinusta.

Viestintävalintasi

SALUS antaa sinun päättää, haluatko vastaanottaa markkinointia. Teemme niin vain, kun laki sen sallii. Kun laki sallii markkinoinnin (esim. koska olet asiakkaamme, koska edustat yritystä tai koska olet osoittanut, että haluat vastaanottaa markkinointia), mutta et halua enää vastaanottaa sitä, voit kieltää markkinoinnin muuttamalla asetuksia koska tahansa seuraavin tavoin:

  • Napsauta lähettämässämme markkinointisähköpostissa olevaa linkkiä ”Peruuta tilaus” tai ”Asetukset”.
  • Ottamalla meihin yhteyttä kohdassa “Rekisterinpitäjä ja Tietosuojavastaava”, ja pyytämällä poistamista sähköpostilistaltamme.

Huomaa – Kampanjaviestien vastaanoton estäminen ei lopeta sellaisten tärkeiden, palveluihin liittyvien sähköpostien lähettämistä, jotka ovat välttämättömiä palvelujemme käytön jatkamiselle.

Valitukset

SALUS toivoo, että sinun ei koskaan tarvitse, mutta jos haluat tehdä valituksen henkilötietojemme käytöstä, ota yhteytät Tietosuojavastaavaamme käyttäen kohdassa “Rekisterinpitäjä ja Tietosuojavastaava” mainittuja yhteystietoja.

Jos koet, että emme ole ratkaisseet tekemääsi valitusta tyydyttävällä tavalla, voit tehdä valituksen henkilötietojesi rekisterinpitäjän alueen tietosuojaviranomaiselle. Kunkin EU-maan tietosuojaviranomaisen yhteystiedot löytyvät täältä.

Muutokset tähän Tietosuojailmoitukseen

Tätä Tietosuojailmoitusta on viimeksi päivitetty 13/08/ 2018

Ymmärrämme, että läpinäkyvyys on jatkuva vastuu, joten pidämme tämän Tietosuojailmoituksen jatkuvien katselmointien ja päivitysten alaisena. Kaikki muutokset tähän ilmoitukseen julkaistaan tällä sivulla, joten tarkista se säännöllisesti.